Κατηγορίες

Αrai Profile-V Bend Red

-16%  Αrai Profile-V Bend Red
Κατασκευαστής: Arai
Κωδικός Προϊόντος: Αrai Profile-V Bend Red
Διαθεσιμότητα: 2 - 3 Μέρες
Κατάστημα διαθεσιμότητας : ΛΕΩΦ. ΑΜΦΙΘΕΑΣ 21 – Π.ΦΑΛΗΡΟ
579,00€ 489,00€

Διαθέσιμες Επιλογές:


* Μέγεθος:

Ποσότητα: Στο καλάθι

Το Profile-V έχει ένα φρέσκο, επιθετικό στυλ μοναδικό στη σειρά και έχει σχεδιαστεί για να καλωσορίσει τους αναβάτες στην οικογένεια Arai με τη βελούδινη άνεση, την προστασία και τα χαρακτηριστικά που αναμένουμε από τη μάρκα, αλλά και κάτι άλλο – πολύ εύκολη πρόσβαση.

Όπως κάθε Arai, το Profile-V χρησιμοποιεί ένα ισχυρό εξωτερικό κέλυφος που έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνει τις δυνάμεις κρούσης, διατηρώντας ταυτόχρονα την ακεραιότητα, έρχεται με μια πιο μαλακή εσωτερική επένδυση πολλαπλών πυκνότητας EPS για να απορροφήσει και να διασπύρει την ενέργεια κρούσης. Έχει σχεδιαστεί γύρω από το Σύστημα Μεταβλητού Άξονα
(VAS) για πιο ομαλό σχήμα και ενίσχυση του κέλυφους που χαμηλώνει το κέντρο βάρους και αυξάνει τη διάμετρο κατά 5 mm για να το κάνει πιο εύκολο στην εφαρμογή του.

Είναι εξοπλισμένο με διπλούς αεραγωγούς εισαγωγής, εξαεριστήρες φρυδιών και εξαερισμό 3 κατευθύνσεων στο μπροστινό μέρος συν πέντε εξαγωγείς. Η VAS-V MAX vision ζελατίνα είναι έτοιμη για Pinlock και χρησιμοποιεί τον μηχανισμό ασφάλισης που προέρχεται από τη F1. Τα ημι-αφαιρούμενα εσωτερικά χαρακτηρίζουν την επένδυση Facial Contour System (FCS) ενώ διαθέτει και θήκες ηχείων. Μπορεί να εξοπλιστεί με το προαιρετικό σύστημα Pro Shade (PSS) . Η εμπειρία Arai ξεκινά εδώ.