Τρόποι Αποστολής

  1. Αρχική
  2. Τρόποι Αποστολής

 

Στα προϊόντα που είναι ετοιμοπαράδοτα οι παραγγελίες των αποστέλλονται εντός 24 ωρών ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς είναι τα  ELTA COURIER-ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑόπου η χρέωση-πληρωμή επιβαρύνει τον αγοραστή, ή με μεταφορική εταιρεία όπου η αποστολή γίνεται δωρεάν.

Σε περίπτωση που το προϊόν  δεν είναι ετοιμοπαράδοτο  η αποστολή υπολογίζεται από 3 έως 10 εργάσιμες μέρες.

 

Εάν η αποστολή του προϊόντος υπερβαίνει τις 10 εργάσιμες μέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή με email για περαιτέρω ενημέρωση.

 

Το κόστος αποστολής με ELTA COURIER-ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ  είναι  5,00 ευρώ + ΦΠΑ για δέμα έως 3 κιλά. ( βάρος η ογκομέτρηση ). H ογκομέτρηση υπολογίζεται βάση διεθνούς κανονισμού (μήκος Χ πλάτος Χ ύψος / 5000=κιλό). Για κάθε επιπλέον κιλό ή χρέωση είναι 1,00€  + φπα.

Εξαιρούνται ορισμένες κατηγορίες όπου ισχύουν ειδικές χρεώσεις.

Stand: 8,00€ / Aυτοκόλλητα: 3,5€ / Λιπαντικά (Λάδια & Σπρέι) : 3,5€, καθώς και κατηγορίες οι οποίες έχουν δωρεάν μεταφορικά για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

 

Το κόστος αντικαταβολής για όλες τις αποστολές με ELTA COURIER-ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ  η επιβάρυνση είναι 2,50 €  (πέραν των βασικών μεταφορικών) για παράδοση στη διεύθυνσή σας  η παραλαβή από γραφείο της ELTA COURIER-ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ  της περιοχής σας .

Σε περίπτωση επιλογής σας με μεταφορική εταιρεία, χρειάζεται να γίνει προπληρωμή του προϊόντος.

(Για δυσπρόσιτη περιοχή, μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση 1-2 ημερών).

 

Σημείωση 1: Σε περίπτωση που παραγγελία δεν έχει πληρωθεί με τραπεζική κατάθεση , εντός 5 ημερών , ενδέχεται να ακυρωθεί .

 

Ο πελάτης δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένος να παραλάβει συσκευασία η οποία είναι αλλοιωμένη ή έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος από τον πελάτη, η εταιρεία δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμμένου είδους ή αντικατάσταση τυχόν απώλειας.

 

Επιστροφή προϊόντων

Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε. Επίσης επιστροφές δεν γίνονται δεκτές αν προηγουμένως δεν επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Αλλαγές σε λιπαντικά – χημικά δεν γίνονται.

Η εταιρεία μας είναι υποχρεωμένη να τηρεί την εγγύηση που δίνει η εκάστοτε αντιπροσωπεία στα επώνυμα είδη και να προβαίνει σε αλλαγή του προϊόντος ( μετά από έλεγχο ) όπου προκύπτει κατασκευαστικό ελάττωμα.

 

Στην περίπτωση αυτή το προϊόν αντικαθίσταται χωρίς καμία επιβάρυνση από την πλευρά του πελάτη. Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς.

 

Σε περίπτωση λάθος παραγγελίας, όπου υπεύθυνος είναι ο πελάτης, το www.promoto.gr δεν υποχρεούται για την αντικατάσταση του προϊόντος, παρόλα αυτά σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail .

 

Εξυπακούεται ότι σε τυχόν λάθος αποστολές όπου υπεύθυνη είναι η εταιρεία, τα μεταφορικά όλα επιβαρύνουν την εταιρεία μας και όχι τον πελάτη.

 

Για κάθε διαφορά αρμόδια είναι τα δικαστήρια  Αθηνών.

Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του Ν.2472/97 τηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία στο αρχείο μας και έχετε πρόσβαση σε αυτά σύμφωνα με τον νόμο.